Wine & Dine: Tempranillo Sembro

tempranillo sembroWine: Tempranillo, Sembro – Ribera del Duero, Spanje
Dine: Sate Ayam

Een soepele Spaanse wijn uit het buurgebied van de bekende Riojastreek. Deze tempranillo heeft veel fruitigheid en zachte tannine. Daardoor past hij verrassend goed bij onze keuken. De wijn heeft een lichte houtrijping ondergaan die hem fijn vanille en complexiteit geeft. Geen stroeve Spanjaard dus, maar een zwoele jongen.

Deze heerlijke rode wijn past goed bij gerechten met kip, zoals sate ayam van malse kippendijfilet met pinda- en ketjapsaus en gebakken uitjes.

Wegens succes, ook in 2020 sambalworkshops bij Blauw
10 jan. 2020 - Blog

Altijd al willen weten hoe je authentiek Indonesische sambal maakt? Of wil je gewoon je kookkunsten een beetje bijspijkeren? Dat komt goed uit! Wij delen... Lees verder
De smaak van restaurant Blauw in een glas: Gin 7 Rempah
27 dec. 2019 - Blog

Veel mensen kennen ons van onze authentieke rijsttafels. Je zou het onze signature dish kunnen noemen. Hoog tijd om daar ook een echt Blauw-signature drankje... Lees verder
Chef Otto (8 jaar) maakt 5-sterren dessert bij Blauw Amsterdam
23 dec. 2019 - Blog

Chef Titi van Blauw Amsterdam heeft gisteravond versterking gekregen van nieuw aanstormend talent Otto.     Chef Titi: "Dit is Otto, bijna 9 jaar. Een... Lees verder