Wine & Dine: Gin & Tonic – een heerlijk aperitief

gintonic 2Zin in een lekkere gin&tonic?

Wij serveren hem met de Italiaanse Marconi 46 gin van de familie Poli uit Veneto. Deze gin wordt op ambachtelijke wijze gedistilleerd uit moscatodruiven en heeft daardoor een zijdezacht mondgevoel. De verassende smaak is fris-kruidig met kardemom, koriander en munt en een beetje sinaasappel in de afdronk.

Gemixt met tonic, pandanblad en steranijs een spannende combinatie. Heerlijk als aperitief maar ook verfrissend bij de rijsttafel.

 

distillazione-artigianale-poli-distillerie

De stokerij van de Italiaanse familie Poli uit Veneto waar Marconi 46 gin wordt gestookt

Waarom zwangere vrouwen op Java vaak roze grapefruit eten
13 nov. 2019 - Blog

Bij restaurant Blauw werkt een bont gezelschap aan getalenteerde mensen met verschillende culturele achtergronden. Het leukste hieraan is dat we altijd weer nieuwe dingen van... Lees verder
Het geheim achter onze verrukkelijke Ayam Rica Rica
1 nov. 2019 - Blog

Vandaag in de schijnwerpers: Ayam Rica Rica! Eén van de best gewaardeerde gerechten van onze authentieke rijsttafels. Als je een liefhebber bent van pittig eten,... Lees verder
Sate Rempah: de smaak van Malang, Indonesië
18 okt. 2019 - Blog

Bij Blauw wordt non-stop geëxperimenteerd met nieuwe smaken en verrassende gerechten. Zo heeft chef Titi in Blauw Amsterdam een nieuwe lekkernij bedacht: Sate Rempah! Geserveerd... Lees verder