Wijn bij Indonesisch eten? Zeker weten! Ontdek het tijdens onze wijn-spijsproeverij
20 augustus 2017
Wijn bij Indonesisch eten? Zeker weten! Klassieke gewürztraminer of pinot gris met een zoetje is vaak het eerste waar men aan denkt bij de kruidige Indonesische keuken, maar er is zoveel meer! Licht gekoelde frisse rode wijn, fruitige rosé, kruidig wit… Wat maakt een wijn geschikt voor bij de Indonesische keuken? Ontdek het tijdens onze wijn-spijsproeverij. Je krijgt acht verschillende wijnen met bijpassende hapjes geserveerd.
Zondag 10 september 14:00 – 16:00
Restaurant Blauw Utrecht
€29,50 p.p.
Reserveren via info@restaurantblauw.nl
Met wie schuif jij vanavond het liefst aan?
Wij nemen je mee op een culinaire reis vol smaaksensaties, dwars door de Indonesisch archipel.
Ontvang een berichtje wanneer we nieuwe gerechten op de menukaart hebben
Spamvrij. We sturen alleen een bericht als we echt iets te vertellen hebben.
Meer nieuws