SAMBAL WORKSHOP BIJ BLAUW

Ook zo dol op onze huisgemaakte sambals? Kom ze dan zelf bij ons maken! Tijdens de sambalworkshop bereiden we vier verschillende soorten sambal; van de milde, zoetige sambal badjak tot de frisse sambal ijo. Ook de verrassende sambal tempeh wordt besproken. Altijd het verschil tussen lombok, rawit en pili-pili, daun salam en daun jeruk perut willen weten? Onze koks met Indonesische roots zullen je dit met alle plezier vertellen. Na afloop neem je natuurlijk je zelfgemaakte sambals mee naar huis!

Eerst volgende beschikbare workshop:
Blauw Utrecht: Zondag 19 mei 2019 van 12:00 tot 14:00.
Blauw Amsterdam: Zondag 12 mei 2019 (Moederdag!) van 12:00 tot 14:00.

Kosten: €29,50 p.p.

Je plekje bevestigen? Meld je dan aan via info@restaurantblauw.nl ovv naam, telefoonnummer, aantal personen en de datum/locatie waarop je de workshop komt volgen.

Workshop agenda

Sambal workshop
Locatie: Blauw Utrecht
Tijd: 12.00 – 14.00
Zondag 27 januari (= VOL!)
Zondag 31 maart (=VOL!)
Zondag 19 mei

Sambal workshop
Locatie: Blauw Amsterdam
Tijd: 12.00 – 14.00
Zondag 24 februari (= VOL!)
Zondag 12 mei (Moederdag!)
Zondag 30 juni