vlees, indonesisch restaurant blauw
logo indonesisch restaurant blauw
sambal workshop, indonesisch restaurant blauw

SAMBAL WORKSHOP BIJ BLAUW

Ook zo dol op onze huisgemaakte sambals? Kom ze dan zelf bij ons maken! Tijdens de sambalworkshop bereiden we vier verschillende soorten sambal; van de milde, zoetige sambal badjak tot de frisse sambal ijo. Ook de verrassende sambal tempeh wordt besproken. Altijd het verschil tussen lombok, rawit en pili-pili, daun salam en daun jeruk purut willen weten? Onze koks met Indonesische roots zullen je dit met alle plezier vertellen. Na afloop neem je natuurlijk je zelfgemaakte sambals mee naar huis!

Eerst volgende beschikbare workshop:
Blauw Amsterdam: Zondag 19 januari 2020 van 12:00 tot 14:00. Reserveer en betaal hier direct online!

Blauw Utrecht: Zondag 12 januari 2020 van 12:00 tot 14:00. Reserveer en betaal hier direct online!

Kosten: €34,50 p.p. inclusief ontvangst met koffie/thee & spekkoek.

Workshop agenda

Reserveer direct een ticket door op de gewenste datum te klikken!

Sambal workshop
Locatie: Blauw Utrecht
Tijd: 12.00 – 14.00
Zondag 12 januari
Zondag 9 februari
Zondag 8 maart
Zondag 5 april
Zondag 10 mei
Zondag 7 juni
Zondag 12 juli
Zondag 30 augustus
Zondag 20 september
Zondag 11 oktober
Zondag 8 november
Zondag 20 december

Sambal workshop
Locatie: Blauw Amsterdam
Tijd: 12.00 – 14.00
Zondag 19 januari
Zondag 15 maart
Zondag 17 mei
Zondag 5 juli
Zondag 13 september
Zondag 1 november