Asam Padeh Tongkol Padang

Snijd de tonijn in blokjes van ongeveer 1,5 cm. Besprenkel ze met citroensap en zet dit gedurende 15-20 minuten opzij.

Vul een pan met water, voeg de kruiden toe, samen met de citroengrasstengels, limoenblad en de kurkuma. Breng het aan de kook en voeg dan de vis toe. Zorg dat alle stukjes in het vocht staan.

Zet het vuur zacht, laat het sudderen totdat de vis goed gekookt is en het vocht indikt. Voeg de asam kandis en het zout toe. Roer goed door en haal van het vuur.

Chef Titi maakt als eerste in Nederland Klepontaart!
11 sep. 2019 - Blog

Klepon is super populaire lekkernij afkomstig uit Indonesië. De kleurige suikerbom is een heuse hype in het land en dat laat onze chef Titi zich... Lees verder
"Elk jaar probeer ik terug te gaan naar Indonesië om nieuwe smaken en gerechten te proeven"
28 aug. 2019 - Blog

Hendra Subandrio (33) werkte van december 2013 tot 2017 bij Blauw Amsterdam als chef-kok. Sinds april 2019 is hij terug op het nest, maar dit... Lees verder
''Onze Sambal Badjak gooi ik zelfs na twee jaar nog overal overheen. Die smaak gaat nooit vervelen.''
9 aug. 2019 - Blog

Morris Konings (28) werkt sinds februari 2017 bij Blauw Utrecht en heeft het in korte tijd weten te schoppen tot bedrijfsleider. Wij vroegen hem naar... Lees verder