Asam Padeh Tongkol Padang

Snijd de tonijn in blokjes van ongeveer 1,5 cm. Besprenkel ze met citroensap en zet dit gedurende 15-20 minuten opzij.

Vul een pan met water, voeg de kruiden toe, samen met de citroengrasstengels, limoenblad en de kurkuma. Breng het aan de kook en voeg dan de vis toe. Zorg dat alle stukjes in het vocht staan.

Zet het vuur zacht, laat het sudderen totdat de vis goed gekookt is en het vocht indikt. Voeg de asam kandis en het zout toe. Roer goed door en haal van het vuur.

Dit is hoe je onze Sambal Goreng Udang Peteh thuis kunt maken
28 feb. 2020 - Blog

Wij zitten niet op onze recepten en vertellen je graag hoe jij de keuken van Blauw in huis haalt. Vandaag vertellen we je hoe je... Lees verder
Nationale Restaurantweek bij Blauw Utrecht & Blauw Amsterdam
13 feb. 2020 - Blog

Het is bijna weer tijd voor de nationale restaurantweken! Twee keer per jaar vindt het bijzondere evenement plaats. Tijdens deze 2,5 week kun je bij... Lees verder
Drie nieuwe smaken uit het hart van Indonesië bij Blauw
23 jan. 2020 - Blog

Onze chefs hebben een missie: de smaken en belevingen van authentiek en culinair Indonesië naar Nederland halen. Zo heeft Chef Titi weer drie nieuwe smaken... Lees verder