NRC over ons kookboek!

30 okt 2018


 

Recensie over kookboek BLAUW – Authentiek Indonesische Gerechten in de NRC !

” Alleen al vanwege het recept voor daging rendang, de klassieker van gestoofd rundvlees, beveel ik u het boek Blauw, authentieke Indonesische gerechten, van harte aan. Ik ben een sporadisch vleeseter, maar rendang kan ik nooit weerstaan. Het boterzachte vlees dat uit elkaar valt, de combinatie van pittig door de peper en zacht door de kokos, de samensmelting van rijke specerijen, de hint van citroengras. Zalig. ”

Lees het hele artikel hier

 

Restaurant Blauw
Dit is hoe je onze Sambal Goreng Udang Peteh thuis kunt maken
28 feb. 2020 - Blog

Wij zitten niet op onze recepten en vertellen je graag hoe jij de keuken van Blauw in huis haalt. Vandaag vertellen we je hoe je... Lees verder
Nationale Restaurantweek bij Blauw Utrecht & Blauw Amsterdam
13 feb. 2020 - Blog

Het is bijna weer tijd voor de nationale restaurantweken! Twee keer per jaar vindt het bijzondere evenement plaats. Tijdens deze 2,5 week kun je bij... Lees verder
Drie nieuwe smaken uit het hart van Indonesië bij Blauw
23 jan. 2020 - Blog

Onze chefs hebben een missie: de smaken en belevingen van authentiek en culinair Indonesië naar Nederland halen. Zo heeft Chef Titi weer drie nieuwe smaken... Lees verder