NRC over ons kookboek!

30 okt 2018


 

Recensie over kookboek BLAUW – Authentiek Indonesische Gerechten in de NRC !

” Alleen al vanwege het recept voor daging rendang, de klassieker van gestoofd rundvlees, beveel ik u het boek Blauw, authentieke Indonesische gerechten, van harte aan. Ik ben een sporadisch vleeseter, maar rendang kan ik nooit weerstaan. Het boterzachte vlees dat uit elkaar valt, de combinatie van pittig door de peper en zacht door de kokos, de samensmelting van rijke specerijen, de hint van citroengras. Zalig. ”

Lees het hele artikel hier

 

Restaurant Blauw
Drie nieuwe smaken uit het hart van Indonesië bij Blauw
23 jan. 2020 - Blog

Onze chefs hebben een missie: de smaken en belevingen van authentiek en culinair Indonesië naar Nederland halen. Zo heeft Chef Titi weer drie nieuwe smaken... Lees verder
Wegens succes, ook in 2020 sambalworkshops bij Blauw
10 jan. 2020 - Blog

Altijd al willen weten hoe je authentiek Indonesische sambal maakt? Of wil je gewoon je kookkunsten een beetje bijspijkeren? Dat komt goed uit! Wij delen... Lees verder
De smaak van restaurant Blauw in een glas: Gin 7 Rempah
27 dec. 2019 - Blog

Veel mensen kennen ons van onze authentieke rijsttafels. Je zou het onze signature dish kunnen noemen. Hoog tijd om daar ook een echt Blauw-signature drankje... Lees verder