Steel de show met de zelfgemaakte sambals volgens recept van Blauw
27 nov. 2019 - Blog
Sambal is voor ons geen bedrijfsgeheim dat we met niemand delen. Zo hebben we afgelopen week nog een workshop sambal maken gegeven bij Michelin sterrenchef...
Lees verder
Waarom zwangere vrouwen op Java vaak roze grapefruit eten
13 nov. 2019 - Blog
Bij restaurant Blauw werkt een bont gezelschap aan getalenteerde mensen met verschillende culturele achtergronden. Het leukste hieraan is dat we altijd weer nieuwe dingen van...
Lees verder
Het geheim achter onze verrukkelijke Ayam Rica Rica
1 nov. 2019 - Blog
Vandaag in de schijnwerpers: Ayam Rica Rica! Eén van de best gewaardeerde gerechten van onze authentieke rijsttafels. Als je een liefhebber bent van pittig eten,...
Lees verder
Sate Rempah: de smaak van Malang, Indonesië
18 okt. 2019 - Blog
Bij Blauw wordt non-stop geëxperimenteerd met nieuwe smaken en verrassende gerechten. Zo heeft chef Titi in Blauw Amsterdam een nieuwe lekkernij bedacht: Sate Rempah! Geserveerd...
Lees verder
Zo maak je thuis de lekkerste Bolu Pisang (luchtige bananencake)
27 sep. 2019 - Blog
Ons Blauw kookboek is onderweg met alweer een derde druk! Daar zijn we super trots op, maar het duurt dus nog een paar weken tot...
Lees verder
Chef Titi maakt als eerste in Nederland Klepontaart!
11 sep. 2019 - Blog
Klepon is super populaire lekkernij afkomstig uit Indonesië. De kleurige suikerbom is een heuse hype in het land en dat laat onze chef Titi zich...
Lees verder
"Elk jaar probeer ik terug te gaan naar Indonesië om nieuwe smaken en gerechten te proeven"
28 aug. 2019 - Blog
Hendra Subandrio (33) werkte van december 2013 tot 2017 bij Blauw Amsterdam als chef-kok. Sinds april 2019 is hij terug op het nest, maar dit...
Lees verder
''Onze Sambal Badjak gooi ik zelfs na twee jaar nog overal overheen. Die smaak gaat nooit vervelen.''
9 aug. 2019 - Blog
Morris Konings (28) werkt sinds februari 2017 bij Blauw Utrecht en heeft het in korte tijd weten te schoppen tot bedrijfsleider. Wij vroegen hem naar...
Lees verder
‘Bij Blauw willen we mensen blij maken en verwennen.'
22 jul. 2019 - Blog
Bij Blauw werken we met een hecht team die elke dag de authentiek Indonesische keuken serveert. Tijd om kennis te maken met de drijvende krachten...
Lees verder
Restaurant Blauw tipt: 3x heerlijke barbecuerecepten!
10 jul. 2019 - Blog
Nu de zomer écht is aangebroken, is het hoog tijd om de barbecue weer tevoorschijn te halen. Wil je jouw gasten tijdens de volgende barbecue...
Lees verder
Restaurant Blauw in JAN Magazine
25 jun. 2019 - Blog
Restaurant Blauw in JAN Magazine Deze maand staat Restaurant Blauw met een mooie vermelding in JAN Magazine. Daarnaast deelt onze Amsterdamse chef-kok Titi Waber haar...
Lees verder
'Dag van de Stilte' in Indonesië
5 mrt. 2019 - Blog
Donderdag 7 maart: Dag van de Stilte Nyepi, of ‘De Dag van de Stilte’, is een van de belangrijkste feestdagen op Bali. Op deze dag...
Lees verder
BLAUW in de Margiet!
16 jan. 2019 - Blog
''Restaurant Blauw (in Utrecht en Amsterdam) serveert authentiek Indonesische gerechten op een moderne manier. Die frisse aanpak zie je ook terug in het kookboek dat...
Lees verder
Lees het op Zuid.nl
30 okt. 2018 - Blog
INDONESISCH SNAVELEN: KOOKBOEK RESTAURANT BLAUW Gepubliceerd op: 26 oktober 2018 Ook zo gek op de saté’s van Restaurant Blauw aan de Amstelveenseweg? Of zwijmel je...
Lees verder
Kookboek Blauw op indebuurt.nl
30 okt. 2018 - Blog
Wauw! Restaurant Blauw heeft een kookboek uitgebracht en dat wil je hebben. Restaurant Blauw heeft deze week een kookboek uitgebracht met zeventig Indonesische recepten. Fantastisch...
Lees verder
FavorFlav.nl over ons kookboek!
30 okt. 2018 - Blog
Favorflav.nl heeft een leuk artikel geschreven over ons kookboek! door: Emma de Thouars ZO BOUW JE EEN DIKKE RIJSTTAFEL Bij Indonesisch eten denk je misschien...
Lees verder
NRC over ons kookboek!
30 okt. 2018 - Blog
Recensie over kookboek BLAUW - Authentiek Indonesische Gerechten in de NRC ! door Hassnae Bouazza " Alleen al vanwege het recept voor daging rendang,...
Lees verder
Boekpresentatie BLAUW - Authentieke Indonesische Gerechten
30 okt. 2018 - Blog
Boekpresentatie kookboek BLAUW - Authentieke Indonesische Gerechten Maandag 15 oktober 2018 hebben we genoten van onze boek presentatie in Indonesisch restaurant Blauw in Amsterdam. We...
Lees verder
BLAUW - Authentieke Indonesische Gerechten
30 okt. 2018 - Blog
BLAUW - Authentieke Indonesische Gerechten Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan dit kookboek met onze signatuur gerechten zodat iedereen ook thuis van de...
Lees verder
De Indonesische keuken bij Blauw
26 sep. 2018 - Blog
Proef het vakmanschap Dit artikel komt uit het LEVEN! Magazine Regio Utrecht. Herfst 2018 Koken is een ambacht, helemaal als het de Indonesische keuken betreft....
Lees verder
Recept Bami Kuwa
22 sep. 2018 - Blog
Ingrediënten 500 gr bami 350 gr magere speklappen of hamlappen 100 gr gepelde garnalen 1/2 blikje bamboespruiten 150 gr taugé 100 gr in reepjes gesneden...
Lees verder
Vacature Sous-chef Blauw Amsterdam
30 mei. 2018 - Blog
Heb jij de keukenbrigade van Restaurant Blauw gevolgd bij het programma the Chef's Line op 24 Kitchen? Heb je genoten van ons stralende team, de...
Lees verder
Indonesisch restaurant in centrum Utrecht
13 sep. 2018 - Blog
In het centrum Utrecht vindt u het Authentiek Indonesisch restaurant Blauw. Op loopafstand van het centraal station en parkeergarage Springweg. Authentiek Indonesisch Restaurant Blauw...
Lees verder
Restaurant Blauw Utrecht uitgeroepen tot beste Indonesische restaurant van Nederland
13 jul. 2018 - Blog
Getaway Travel heeft een top 10 van de beste Indonesische restaurants van Nederland opgesteld en Restaurant Blauw in Utrecht staat zelfs op nummer één! De...
Lees verder
BBQ burger met een Indonesisch tintje
3 jul. 2018 - Blog
Zin in een zomerse barbecue met een Indonesisch tintje? Saté ligt natuurlijk voor de hand, maar wil je eens wat anders, maak dan deze kruidige...
Lees verder
Blauw uitgeroepen tot één van de beste Amsterdamse restaurants
19 jun. 2018 - Blog
Restaurant Blauw is door magazine Condé Nast Traveler uitgeroepen tot één van de beste restaurants van Amsterdam. In hun lijstje zijn de leukste 22 Amsterdamse...
Lees verder
Blauw Voorjaarsbeleving
23 apr. 2018 - Blog
Een mooie lentedag in stijl afsluiten met een lekker etentje? Kom bij Blauw op maandag, dinsdag en woensdag van 18:00 tot 19:45 genieten van onze...
Lees verder
Topkoks in 24Kitchen-programma
17 apr. 2018 - Blog
‘THE CHEFS’ LINE NEDERLAND’ Onder andere chefs van Restaurant Blauw en Bistrot Neuf gaan strijd aan met thuiskoks In het nieuwe 24Kitchen-programma ‘The Chefs’ Line Nederland’ is,...
Lees verder
Leuk om te doen en ook nog eens erg lekker: Pangsit met gekruid gehakt
10 feb. 2018 - Blog
Ingrediënten: 1 pakje kleine wontonvellen van 10 bij 10 cm 300 gram rundergehakt 1 theelepel bouillonpoeder 1 eetlepel oestersaus 2 teentjes knoflook 1 kleine ui...
Lees verder
De liefde van koks | Felix Pontoh
1 feb. 2018 - Blog
Liefde voor het vak FELIX PONTOH, 39 jaar en woonachtig in Utrecht. “Ik werk vanaf het begin bij Blauw, wat betekent dat ik dit jaar...
Lees verder
BLAUW draagt zijn steentje bij aan duurzame visconsumptie
22 jan. 2018 - Blog
Partner stichting Vis&Seizoen Sinds kort zijn wij partner van stichting Vis & Seizoen. De stichting is een initiatief van versvishandel Jan van As en is...
Lees verder
Authentieke Indonesische rijsttafel bij restaurant Blauw
30 mrt. 2018 - Blog
Er gaat niks boven een échte Indonesische rijsttafel: een combinatie van rijstschotels met heerlijke bijgerechten uit de Indonesische en Indische keuken. Bij Blauw is de...
Lees verder
Leandra Margaça | Deze goedlachse Portugese heeft haar draai bij BLAUW Amsterdam gevonden.
4 jan. 2018 - Amsterdam
Leandra Margaça Deze goedlachse Portugese heeft haar draai bij BLAUW Amsterdam gevonden. Na al 7 jaar in de horeca te hebben gewerkt in Amsterdam, was...
Lees verder
Cheesecake a la BLAUW
4 jan. 2018 - Blog
Maryati Aantjes, bedrijfsleidster bij BLAUW Amsterdam bakt in haar vrije tijd graag taarten. Toen ze een van haar creaties meenam naar BLAUW waren wij verkocht....
Lees verder
Blauw aanwezig bij Taste of Amsterdam
17 apr. 2018 - Blog
Taste of Amsterdam is het ultieme event voor alle food liefhebbers! Drie dagen lang staat het Amstelpark in Amsterdam in het teken van eten, drinken...
Lees verder
De liefde van koks | Isti van den Broek - Ryanti
27 dec. 2017 - Blog
"Bij Blauw krijg ik de vrijheid om met liefde en passie te koken en ideeën aan te dragen over nieuwe gerechten en recepturen. Hiermee treed...
Lees verder
De liefde van koks | Asep Kuswandi
7 dec. 2017 - Blog
Bij BLAUW brengt iedere kok een stukje traditie mee, wij bieden ze de ruimte om de smaken die zich bevinden in hun herinnering tot leven...
Lees verder
Hoe de Indonesische keuken het hart veroverde van deze nuchtere, ambitieuze Amelandse.
29 nov. 2017 - Amsterdam
Hoe de Indonesische keuken het hart veroverde van deze nuchtere, ambitieuze Amelandse. Ellen is sinds augustus ’17 werkzaam bij BLAUW Amsterdam. Ze begon als eerste...
Lees verder
Recept Asam Pade
11 nov. 2017 - Blog
Asam Pade met corvina Asam Pade (gestoofde vis in een spicy, fris zure bouillion) is een van de favoriete gerechten uit Padang (West Sumatra) Ingrediënten:...
Lees verder
Recept Frikadel djagung
3 okt. 2017 - Blog
Ingrediënten 300 gr mais 60 gr bloem paar takjes selderij 1 kleine rode ui 2 teentjes knoflook 2 eieren zonnebloemolie olie om te bakken Snuf...
Lees verder
ECOtap | schoon drinkwater in Kenia
20 sep. 2017 - Info
Lieve gasten, zoals jullie wellicht al weten maken wij in onze restaurants gebruik van de ECOtap. Maar wat houdt de ECOtap in? Het is een...
Lees verder
Lekker Laren Trophy
28 aug. 2017 - Blog
't Amsterdammertje won met hun Black Angus Rund de Lekker Laren Trophy 2017. Onze Ikan Pesmol kreeg een mooie 2e plaats. Wij willen André Gerrits en...
Lees verder
Wijn bij Indonesisch eten? Zeker weten! Ontdek het tijdens onze wijn-spijsproeverij
20 aug. 2017 - Blog
Wijn bij Indonesisch eten? Zeker weten! Klassieke gewürztraminer of pinot gris met een zoetje is vaak het eerste waar men aan denkt bij de kruidige...
Lees verder
Recept Zoete Aardappel Klepon
1 aug. 2017 - Blog
Klepon: 'a one bite snack' INGREDIËNTEN Voor het deeg: 250 gr paarse zoete aardappel 100 gr rijstmeel 1 theelepel zout 1/2 theelepel vanille 50...
Lees verder
Blauw on Tour | Foodtruck
16 jul. 2017 - Blog
BLAUW ON TOUR Wellicht heb je hem al langs zien komen, onze foodtruck. Voor het eerst gaan we dit jaar met onze gloednieuwe, rode foodtruck...
Lees verder
Sate lilit
30 jun. 2017 - Blog
Herkomst: Bali Op Bali maken ze sateh door eerst vlees of vis fijn te malen en dat te mengen met kokos en specerijen. Daarvan wordt...
Lees verder
Recept Bika Ambon
28 jun. 2017 - Blog
Ingredienten 50 gr rijstmeel 100 gr bloem 250 gr tapiocameel 275 gr suiker 1 eetlepel giste 1 pandanblad 10 eieren 2 dl. dikke santen (kokoscreme)...
Lees verder
Huisgebrouwen | Dennis over zijn bier
18 mei. 2017 - Blog
Dennis werkt nu bijna een jaar fulltime in de bediening bij Restaurant Blauw Utrecht. Deze horecatopper heeft met zijn 22 jaar al een imposant cv....
Lees verder
Tijdloze favoriet: spekkoek
3 mei. 2017 - Blog
Een kruidige cake, die laagje voor laagje gebakken wordt, dat vergt heel wat werk. We hebben het natuurlijk over spekkoek, een immens populaire, zoete delicatesse....
Lees verder
Van groentje naar familielid
20 apr. 2017 - Blog
Mijn naam is Jania en ik werk nu bijna vijf jaar bij Restaurant Blauw. Mijn voornaam is Indonesisch, maar mijn ouders en ik zijn Nederlands....
Lees verder
De rijsttafel: een tafel vol smaken
30 mrt. 2017 - Blog
Het is misschien wel het bekendste gerecht uit het verre oosten: De rijsttafel. Een tafel vol met verschillende tropische, kruidige gerechten die allemaal tegelijk worden...
Lees verder
De kracht van goede koffie
3 mrt. 2017 - Blog
Mijn naam is Maryati en ik werk als manager bij Restaurant Blauw in Amsterdam. Tijdens mijn studie diergeneeskunde riep mijn horecahart toch harder dan de...
Lees verder
Street food: De smaken van de straat
22 feb. 2017 - Blog
Kleine stalletjes bomvol verse producten. Een mengeling van kleuren en geuren met heel veel mensen die, al schuifelend door de menigte, hun maaltje bij elkaar...
Lees verder
De grootse smaken van een klein team
16 feb. 2017 - Blog
Ik werk, met een korte pauze, ongeveer vier jaar bij Blauw. Het restaurant in Utrecht is kleiner dan dat in Amsterdam, dus we staan met...
Lees verder
Es Tjendol: een tropische verfrissing
9 feb. 2017 - Blog
In tropisch Indonesië bieden frisse drankjes de nodige verkoeling. Één van de bekendste drankjes is Es Tjendol: een mix van kokosmelk, palmsuiker, ijs en groene...
Lees verder
Wijn: beleving in een glas
2 feb. 2017 - Blog
Mijn naam is Meta en ik werk als bedrijfsleidster bij Restaurant Blauw Utrecht. Toen ik in 2010 een avond kwam eten, zag ik dat ze...
Lees verder
Wine & Dine: Gin & Tonic - een heerlijk aperitief
5 dec. 2016 - Nieuws
Zin in een lekkere gin&tonic? Wij serveren hem met de Italiaanse Marconi 46 gin van de familie Poli uit Veneto. Deze gin wordt op ambachtelijke...
Lees verder
Wine & Dine: Tempranillo Sembro
4 dec. 2016 - Nieuws
Wine: Tempranillo, Sembro - Ribera del Duero, Spanje Dine: Sate Ayam Een soepele Spaanse wijn uit het buurgebied van de bekende Riojastreek. Deze tempranillo heeft...
Lees verder
"De Blauwe Hap"
4 dec. 2016 - Nieuws
Een hele tafel vol met lekkernijen, een overdaad aan smaken, kleuren, geuren en ingrediënten. De Indische rijsttafel, dat is een van de specialiteiten van Restaurant...
Lees verder
Zelf maken met Oud en Nieuw: Pangsit met gekruid gehakt
4 dec. 2016 - Nieuws
Met oud&nieuw zijn we helaas gesloten. We hebben daarom een recept voor een lekker hapje voor u: pangsit met gekruid gehakt. Leuk om voor oudejaarsavond te...
Lees verder
Wine & Dine: Grüner Veltliner Klassik
29 nov. 2016 - Nieuws
Wine: Grüner Veltliner Klassik, Gruber – Wagram, Oostenrijk Dine: Aneka Laut Lilit De Oostenrijkse Grüner Veltliner is een wijn met een heel eigen karakter: frisse...
Lees verder
Wine & dine: Carmenere 'Classic Discovery'
2 nov. 2016 - Nieuws
Carmenere 'Classic Discovery' De afgelopen jaren heeft de Carmenère zich ontwikkeld tot de nationale druif van Chili. Carmen was ook het huis dat in 1994...
Lees verder
Beleef Winters Blauw
2 nov. 2016 - Nieuws
Wine & dine: Malbec La Posta ‘Paulucci'
7 okt. 2016 - Nieuws
Malbec La Posta ‘Paulucci' Laura Catena – dochter van de befaamde wijnpionier Nicolas Catena - zette de serie La Posta wijnen op om de kleinere...
Lees verder
Blauw ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid
1 aug. 2016 - Nieuws
Blauw is happy! We hebben van jullie, onze gasten, het Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid ontvangen! Het certificaat wordt voor de zesde keer uitgereikt aan horecabedrijven...
Lees verder
Blauw in Sunday Times Travel
15 mei. 2016 - Nieuws
Where to eat and drink in Amsterdam? Bij Blauw! Als het aan Sunday Times Travel ligt! "Indonesian food is one of the many legacies of...
Lees verder
Blauw Utrecht uitgeroepen tot beste Indonesische restaurant
27 feb. 2016 - Nieuws
Dit is voor het eerst dat wij met ons restaurant in Utrecht op nummer 1 staan en daar zijn we natuurlijk trots op! Blauw...
Lees verder
Utrecht krijgt Culture Trip Local Favorite 2015 badge
30 dec. 2015 - Nieuws
Blauw Utrecht heeft zo aan het einde van 2015 nog een mooie afsluiter: we hebben de eer om Local Favorite 2015 van The Culture Trip...
Lees verder
Nieuwsbrief najaar 2015
26 nov. 2015 - Nieuws
Wij versturen regelmatig nieuwsbrieven met daarin acties, leuke weetjes en nieuws over Restaurant Blauw naar onze gasten. Wilt u deze nieuwsbrieven ook ontvangen? Schrijf u...
Lees verder
Duitse Tagesspiegel over Restaurant Blauw
23 nov. 2015 - Nieuws
De Duitse krant Der Tagesspiegel maakte een speciale reportage over de Indonesische keuken in de zaterdagkrant. Ook Restaurant Blauw komt er in voor. Lees het...
Lees verder
Blauw wederom in Lekker 500
17 nov. 2015 - Amsterdam
Ook dit jaar staat Blauw weer in de Lekker 500!
Lees verder
Discover Benelux - juli 2017
26 jul. 2017 -
"Serving a palette of traditions"
Lees verder
Leven Zomer 2017
18 jul. 2017 -
"Een culinaire reis door Indonesië"
Lees verder
Zie Oud Zuid - Straatspecial Amstelveenseweg
14 jul. 2017 -
Restaurant Blauw
Lees verder
Foodies
15 jun. 2017 -
Domba Bakar Pedas met Carmènere
Lees verder
Leven Lente 2017
14 mrt. 2017 -
"Indonesische tradities"
Lees verder
Discover Benelux - August 2016
30 jan. 2017 -
'A tasty explosion for your senses'
Lees verder
Leven 2016
30 jan. 2017 -
'Verwen iemand met een avondje uit'
Lees verder
Der Feinschmecker
9 sep. 2015 -
'Die Vorspeisen stellen eine Art Renaissance der Indonesischen Küche nach holländisch-kolonialer Art dar.'
Lees verder
Moesson (het Indisch maandblad)
9 sep. 2015 -
"Adoe, Rob deze sambal goreng boontjes is nog lekkerder dan mijn tante lucie ze maakte... "
Lees verder
Aftonbladet
9 sep. 2015 -
Sky inflight magazine Delta Airlines
9 sep. 2015 -
'The "rice table" is a feast for the gods.'
Lees verder
Cityness AMS
9 sep. 2015 -
'Agus Hermawan, chefkok van Restaurant Blauw Amsterdam legt uit hoe je de lekkerste kipsaté maakt.'
Lees verder
Louis Vuitton City Guide 2011
9 sep. 2015 -
'No batik hanging, no tinkling gamelan here. But if the restaurant has a hi-tech online booking system and edgy touch-screen, what you get on your plate...
Lees verder
Der Feinschmecker november 2011
9 sep. 2015 -
'indonesisches Restaurant mit modernem Ambiente ohne Batik-Folklore. Authentische Küche mit Klassikern wie Saté, gado gado oder daging rendang.'
Lees verder
New York Times
9 sep. 2015 -
'No doubt, part of Blauw’s popularity is that it’s far slicker than your average hole-inthe- wall. In fact it’s downright pretty; one whole wall is...
Lees verder
Z.O.Z.
9 sep. 2015 -
'Een palet van verschillende tradities, ingrediënten en bereidingswijzen. Kom genieten'
Lees verder
Lekker 500, editie 2015
9 sep. 2015 -
'Lekker 500, editie 2015.'
Lees verder
Algemeen Dagblad UN
2 sep. 2015 - Utrecht
'Favoriet restaurant. Blauw omdat ze traditioneel, Indonesisch koken. Wat wij hier Indonesisch noemen, is gebaseerd op de Nederlandse keuken. Bij Blauw hebben ze echte satéh,...
Lees verder
Algemeen Dagblad
2 sep. 2015 - Utrecht
' ... echt het beste restaurant van Utrecht'
Lees verder
Nouveau
2 sep. 2015 - Utrecht
De chefkok van Indisch Restaurant Blauw liet zich inspireren door de confitures van Bonne Maman.
Lees verder
Volkskrant
2 sep. 2015 - Utrecht
'Maar het onbetwiste klapstuk is de zeeduivel. De stukken vis zijn knapperig gefrituurd en ondergedompeld in een dikke donkere sojasaus, waarin ze liggen te glinsteren...
Lees verder
Elle Eten (september 2005)
2 sep. 2015 - Utrecht
'Net als wij gek op Indisch eten, maar niet altijd zin in wajangpoppen en potpalmen? Bij Blauw aan de Utrechtse Springweg hebben ze dat helemaal...
Lees verder
Herbarella (Zwitserland)
2 sep. 2015 - Utrecht
'Wenn Sie schon in Holland sind, müssen Sie mindestens einmal die klassische Indonesische "Rijsttafel" probieren. Und das am besten in diesem kleinen, sehr feinen Restaurant.
Lees verder
Lekker 500, editie 2015
2 sep. 2015 - Utrecht
Lekker 500: Download de pagina hier.
Lees verder
LEVEN Herfst 2014
2 sep. 2015 - Utrecht
'Stijlvol genieten van Indonesische gerechten'
Lees verder
LEVEN Winter 2014/2015
2 sep. 2015 - Utrecht
HOT in de Horeca Utrecht: 'Indonesisch zoals het bedoeld is'
Lees verder
LEVEN Voorjaar 2015
1 sep. 2015 - Utrecht
HOT in de Horeca Utrecht: 'Indonesisch zoals het bedoeld is'
Lees verder
Discover Benelux - juli 2017
26 jul. 2017 -
"Serving a palette of traditions"
Lees verder
Leven Zomer 2017
18 jul. 2017 -
"Een culinaire reis door Indonesië"
Lees verder
Zie Oud Zuid - Straatspecial Amstelveenseweg
14 jul. 2017 -
Restaurant Blauw
Lees verder
Foodies
15 jun. 2017 -
Domba Bakar Pedas met Carmènere
Lees verder
Leven Lente 2017
14 mrt. 2017 -
"Indonesische tradities"
Lees verder
Discover Benelux - August 2016
30 jan. 2017 -
'A tasty explosion for your senses'
Lees verder
Leven 2016
30 jan. 2017 -
'Verwen iemand met een avondje uit'
Lees verder
Der Feinschmecker
9 sep. 2015 -
'Die Vorspeisen stellen eine Art Renaissance der Indonesischen Küche nach holländisch-kolonialer Art dar.'
Lees verder
Moesson (het Indisch maandblad)
9 sep. 2015 -
"Adoe, Rob deze sambal goreng boontjes is nog lekkerder dan mijn tante lucie ze maakte... "
Lees verder
Aftonbladet
9 sep. 2015 -
Sky inflight magazine Delta Airlines
9 sep. 2015 -
'The "rice table" is a feast for the gods.'
Lees verder
Cityness AMS
9 sep. 2015 -
'Agus Hermawan, chefkok van Restaurant Blauw Amsterdam legt uit hoe je de lekkerste kipsaté maakt.'
Lees verder
Louis Vuitton City Guide 2011
9 sep. 2015 -
'No batik hanging, no tinkling gamelan here. But if the restaurant has a hi-tech online booking system and edgy touch-screen, what you get on your plate...
Lees verder
Der Feinschmecker november 2011
9 sep. 2015 -
'indonesisches Restaurant mit modernem Ambiente ohne Batik-Folklore. Authentische Küche mit Klassikern wie Saté, gado gado oder daging rendang.'
Lees verder
New York Times
9 sep. 2015 -
'No doubt, part of Blauw’s popularity is that it’s far slicker than your average hole-inthe- wall. In fact it’s downright pretty; one whole wall is...
Lees verder
Z.O.Z.
9 sep. 2015 -
'Een palet van verschillende tradities, ingrediënten en bereidingswijzen. Kom genieten'
Lees verder
Lekker 500, editie 2015
9 sep. 2015 -
'Lekker 500, editie 2015.'
Lees verder
Algemeen Dagblad UN
2 sep. 2015 - Utrecht
'Favoriet restaurant. Blauw omdat ze traditioneel, Indonesisch koken. Wat wij hier Indonesisch noemen, is gebaseerd op de Nederlandse keuken. Bij Blauw hebben ze echte satéh,...
Lees verder
Algemeen Dagblad
2 sep. 2015 - Utrecht
' ... echt het beste restaurant van Utrecht'
Lees verder
Nouveau
2 sep. 2015 - Utrecht
De chefkok van Indisch Restaurant Blauw liet zich inspireren door de confitures van Bonne Maman.
Lees verder
Volkskrant
2 sep. 2015 - Utrecht
'Maar het onbetwiste klapstuk is de zeeduivel. De stukken vis zijn knapperig gefrituurd en ondergedompeld in een dikke donkere sojasaus, waarin ze liggen te glinsteren...
Lees verder
Elle Eten (september 2005)
2 sep. 2015 - Utrecht
'Net als wij gek op Indisch eten, maar niet altijd zin in wajangpoppen en potpalmen? Bij Blauw aan de Utrechtse Springweg hebben ze dat helemaal...
Lees verder
Herbarella (Zwitserland)
2 sep. 2015 - Utrecht
'Wenn Sie schon in Holland sind, müssen Sie mindestens einmal die klassische Indonesische "Rijsttafel" probieren. Und das am besten in diesem kleinen, sehr feinen Restaurant.
Lees verder
Lekker 500, editie 2015
2 sep. 2015 - Utrecht
Lekker 500: Download de pagina hier.
Lees verder
LEVEN Herfst 2014
2 sep. 2015 - Utrecht
'Stijlvol genieten van Indonesische gerechten'
Lees verder
LEVEN Winter 2014/2015
2 sep. 2015 - Utrecht
HOT in de Horeca Utrecht: 'Indonesisch zoals het bedoeld is'
Lees verder
LEVEN Voorjaar 2015
1 sep. 2015 - Utrecht
HOT in de Horeca Utrecht: 'Indonesisch zoals het bedoeld is'
Lees verder