Media Utrecht

LEVEN Voorjaar 2015: 'Blauw'
HOT in de Horeca Utrecht: 'Indonesisch zoals het bedoeld is'

LEVEN Winter 2014/2015: 'Blauw'
HOT in de Horeca Utrecht: 'Indonesisch zoals het bedoeld is'

LEVEN Herfst 2014: 'Blauw'
'Stijlvol genieten van Indonesische gerechten'

Lekker 500, editie 2015: ''
Lekker 500: Download de pagina hier.

Herbarella (Zwitserland): 'Indonesisch vom Feinsten'
'Wenn Sie schon in Holland sind, müssen Sie mindestens einmal die klassische Indonesische "Rijsttafel" probieren. Und das am besten in diesem kleinen, sehr feinen Restaurant.

Elle Eten (september 2005): 'Rood Wit Blauw'
'Net als wij gek op Indisch eten, maar niet altijd zin in wajangpoppen en potpalmen? Bij Blauw aan de Utrechtse Springweg hebben ze dat helemaal goed begrepen ...'

Volkskrant: 'Blauw in Utrecht'
'Maar het onbetwiste klapstuk is de zeeduivel. De stukken vis zijn knapperig gefrituurd en ondergedompeld in een dikke donkere sojasaus, waarin ze liggen te glinsteren als zwarte diamanten. Het contrast tussen de krokante zwarte korst en het witte visvlees is mooi om te zien en te proeven. Ondanks de zware saus blijft de vissmaak onmiskenbaar aanwezig.'

De chefkok van Indisch Restaurant Blauw liet zich inspireren door de confitures van Bonne Maman.

' ... echt het beste restaurant van Utrecht'

'Favoriet restaurant. Blauw omdat ze traditioneel, Indonesisch koken. Wat wij hier Indonesisch noemen, is gebaseerd op de Nederlandse keuken. Bij Blauw hebben ze echte satéh, let op, met een 'h' op het einde. Dus geen saté die hop, in een beker vol pindasaus gaat, maar gemaakt van gemarineerd en geroosterd geitenvlees.'

Leven 2016: ''
'Verwen iemand met een avondje uit'

Leven Lente 2017: ''
"Indonesische tradities"

Leven Zomer 2017: ''
"Een culinaire reis door Indonesië"