Menukaart Restaurant Blauw Amsterdam

RIJSTTAFELS / VANAF 2 PERS. SELERA BLAUW | VLEES EN GROENTEN (1,2,3,5,6,7,8,9) 34,50 P.P. Daging Rendang | daging semur | gulai domba | ayam rica | sate kambing | sate ayam | perkedel | telor kuning | pisang goreng | gado gado | sambal goreng kentang | serundeng | acar ketimun | sayur lodeh | nasi putih | nasi goreng IKAN RASA | VIS EN GROENTEN | (1,2,3,4,5,6,7,8,9) 34,50 P.P. Ikan kembung | ikan mentega | ikan pepesan | udang belado | sate udang | telor kuning | pisang goreng | gado gado | sambal goreng kentang | serundeng | acar ketimun | sayur lodeh | nasi putih | nasi goreng VEGA RASA | VEGETARISCH | (1,2,3,5,6,7,8,9) * 30,00 P.P. Terong pedas | tempeh belado | tahu kerrie | kue jagung | tahu telor | sate vega | telor kuning | pisang goreng | gado gado | sambal goreng kentang | serundeng | acar ketimun | sayur lodeh | nasi putih | nasi goreng *OVERLEG MET DE BEDIENING VOOR EEN VEGANISTISCHE VARIANT VAN DEZE RIJSTTAFEL. RIJSTTAFEL AUTHENTIEK | VLEES, VIS EN GROENTEN | (1,2,3,4,5,6,7,8,9) 36,00 P.P. Daging rendang | ayam rica | gulai domba | sate kambing | sate ayam | ikan pepesan | ikan mentega | sate udang | udang belado | perkedel | telor kuning | sayur lodeh | gado gado | sambal goreng kentang | serundeng | acar ketimun | nasi putih | nasi goreng APERITIEVEN CAVA BRUT 7,50 HALVE FLES CHAMPAGNE 37,50 FLES CHAMPAGNE 75,00 GIN-TONIC BLAUW 7 REMPAH 10,00 7 Rempah Blauw gin, Fever-tree elderflower tonic, kunyitblad, steranijs, citroen. GIN-TONIC HENDRICK’S 11,50 Hendrick’s gin, Fever-tree elderflower tonic, komkommer. MOSCOW MULE 8,50 Wodka, gemberbier, limoen, munt. HUGO 8,50 Cava, vlierbloesem, limoen, munt. GINGER 43 9,50 Licor 43, ginger ale, limoen, munt. VIRGIN APPLE NOJITO 5,50 Appelsap, bruisend water, limoensap, munt. BIER BRAND PILSENER VAN DE TAP 3,80 LOWLANDER IPA 6,00 Indonesian Pale Ale met fruitige citrustonen BINTANG 5,00 Indonesisch pils met een lichte hout- en hopsmaak BRAND WEIZEN 5,00 Fris blond bier gebrouwen op basis van tarwe HEINEKEN 0,0% 3,60 BELEEF MENU BIRU GA OP AVONTUUR . LAAT JE VERRASSEN DOOR DE BIJZONDER VERFIJNDE SMAKEN VAN DE INDONESISCHE KEUKEN. ONTRAFEL DE GEHEIMEN VAN DE GERECHTEN VAN ONZE CHEFKOK. PROEF , GENIET EN BELEEF BLAUW. . . aperitief naar keuze bier, wijn of cava Selectie van Indonesisch Streetfood Gemengde Rijsttafel vlees, vis en vegetarisch dessert van de chef 47,50 P.P. alleen per tafel te bestellen. wij kunnen rekening houden met allergieen en dieten. Gin 7 Rempah Blauw is een krachtige gin op basis van 7 specerijen. Pandanblad geeft deze gin zijn karakteristieke Indonesische smaak. Rempah: Ingrediënten: Sereh Citroengras Juniper Jeneverbes Ketumbar Koriander Cengkeh Kruidnagel Daun jeruk Limoenblad Daun pandan Pandanblad Cabe rawit Rawit peper GIN 7 rempaH

RkJQdWJsaXNoZXIy MjQ4Mjg=