Volkskrant

‘Maar het onbetwiste klapstuk is de zeeduivel. De stukken vis zijn knapperig gefrituurd en ondergedompeld in een dikke donkere sojasaus, waarin ze liggen te glinsteren als zwarte diamanten. Het contrast tussen de krokante zwarte korst en het witte visvlees is mooi om te zien en te proeven. Ondanks de zware saus blijft de vissmaak onmiskenbaar aanwezig.’

Chef Titi maakt als eerste in Nederland Klepontaart!
11 sep. 2019 - Blog

Klepon is super populaire lekkernij afkomstig uit Indonesië. De kleurige suikerbom is een heuse hype in het land en dat laat onze chef Titi zich... Lees verder
"Elk jaar probeer ik terug te gaan naar Indonesië om nieuwe smaken en gerechten te proeven"
28 aug. 2019 - Blog

Hendra Subandrio (33) werkte van december 2013 tot 2017 bij Blauw Amsterdam als chef-kok. Sinds april 2019 is hij terug op het nest, maar dit... Lees verder
''Onze Sambal Badjak gooi ik zelfs na twee jaar nog overal overheen. Die smaak gaat nooit vervelen.''
9 aug. 2019 - Blog

Morris Konings (28) werkt sinds februari 2017 bij Blauw Utrecht en heeft het in korte tijd weten te schoppen tot bedrijfsleider. Wij vroegen hem naar... Lees verder