Algemeen Dagblad UN

‘Favoriet restaurant. Blauw omdat ze traditioneel, Indonesisch koken. Wat wij hier Indonesisch noemen, is gebaseerd op de Nederlandse keuken. Bij Blauw hebben ze echte satéh, let op, met een ‘h’ op het einde. Dus geen saté die hop, in een beker vol pindasaus gaat, maar gemaakt van gemarineerd en geroosterd geitenvlees.’

Waarom zwangere vrouwen op Java vaak roze grapefruit eten
13 nov. 2019 - Blog

Bij restaurant Blauw werkt een bont gezelschap aan getalenteerde mensen met verschillende culturele achtergronden. Het leukste hieraan is dat we altijd weer nieuwe dingen van... Lees verder
Het geheim achter onze verrukkelijke Ayam Rica Rica
1 nov. 2019 - Blog

Vandaag in de schijnwerpers: Ayam Rica Rica! Eén van de best gewaardeerde gerechten van onze authentieke rijsttafels. Als je een liefhebber bent van pittig eten,... Lees verder
Sate Rempah: de smaak van Malang, Indonesië
18 okt. 2019 - Blog

Bij Blauw wordt non-stop geëxperimenteerd met nieuwe smaken en verrassende gerechten. Zo heeft chef Titi in Blauw Amsterdam een nieuwe lekkernij bedacht: Sate Rempah! Geserveerd... Lees verder