Restaurant Blauw logo
restaurant blauw medewerker

De liefde van koks | Felix Pontoh

1 februari 2018


Liefde voor het vak


 

FELIX PONTOH,
39 jaar en woonachtig in Utrecht.

 

“Ik werk vanaf het begin bij Blauw, wat betekent dat ik dit jaar 12,5 jaar bij Blauw werk. Ik heb veel van de toenmalige chef van Blauw geleerd. Toen ik bij Blauw ging werken kon ik nog geen komkommer snijden omdat ik nog nooit in een restaurant had gewerkt.” Het mooiste aan de Indonesische keuken vindt Felix alle kruiden. “Ik vind ze zo lekker en ik ken ze allemaal bij naam. Het liefste maak ik Rendang. Dat maak ik thuis ook en dan maak ik het extra pittig. Ik ben Menadonees en wij houden van heel pittig eten.”


Met wie schuif jij vanavond het liefst aan?

Wij nemen je mee op een culinaire reis vol smaaksensaties, dwars door de Indonesisch archipel.

Ontvang een berichtje wanneer we nieuwe gerechten op de menukaart hebben

Spamvrij. We sturen alleen een bericht als we echt iets te vertellen hebben.

restaurant blauw medewerker