Lees het op Zuid.nl

30 okt 2018


INDONESISCH SNAVELEN: KOOKBOEK RESTAURANT BLAUW

Gepubliceerd op: 26 oktober 2018

Ook zo gek op de saté’s van Restaurant Blauw aan de Amstelveenseweg? Of zwijmel je helemaal weg bij de pangsit en de pittige sambals? Nu kun je dus thuis aan de slag om al dit lekkers uit te proberen. Restaurant Blauw heeft namelijk een heus kookboek vol authentieke Indonesische gerechten op de boekenmarkt gebracht! Wij mogen vast een van onze favorieten uit het kookboek met jullie delen!  

Lees het hele artikel hier!

Restaurant Blauw
Chef Titi maakt als eerste in Nederland Klepontaart!
11 sep. 2019 - Blog

Klepon is super populaire lekkernij afkomstig uit Indonesië. De kleurige suikerbom is een heuse hype in het land en dat laat onze chef Titi zich... Lees verder
"Elk jaar probeer ik terug te gaan naar Indonesië om nieuwe smaken en gerechten te proeven"
28 aug. 2019 - Blog

Hendra Subandrio (33) werkte van december 2013 tot 2017 bij Blauw Amsterdam als chef-kok. Sinds april 2019 is hij terug op het nest, maar dit... Lees verder
''Onze Sambal Badjak gooi ik zelfs na twee jaar nog overal overheen. Die smaak gaat nooit vervelen.''
9 aug. 2019 - Blog

Morris Konings (28) werkt sinds februari 2017 bij Blauw Utrecht en heeft het in korte tijd weten te schoppen tot bedrijfsleider. Wij vroegen hem naar... Lees verder