FavorFlav.nl over ons kookboek!

30 okt 2018


Favorflav.nl heeft een leuk artikel geschreven over ons kookboek!

door: Emma de Thouars

ZO BOUW JE EEN DIKKE RIJSTTAFEL

Bij Indonesisch eten denk je misschien snel aan kleine toko’s met bakken vol eten. Wie echt een avond uit wil, gaat naar Blauw in Amsterdam of Utrecht. De rijsttafel hier is unreal en je kunt hem van begin tot eind namaken met dit prachtige kookboek.

Lees het hele artikel hier! 

Restaurant Blauw
Chef Titi maakt als eerste in Nederland Klepontaart!
11 sep. 2019 - Blog

Klepon is super populaire lekkernij afkomstig uit Indonesië. De kleurige suikerbom is een heuse hype in het land en dat laat onze chef Titi zich... Lees verder
"Elk jaar probeer ik terug te gaan naar Indonesië om nieuwe smaken en gerechten te proeven"
28 aug. 2019 - Blog

Hendra Subandrio (33) werkte van december 2013 tot 2017 bij Blauw Amsterdam als chef-kok. Sinds april 2019 is hij terug op het nest, maar dit... Lees verder
''Onze Sambal Badjak gooi ik zelfs na twee jaar nog overal overheen. Die smaak gaat nooit vervelen.''
9 aug. 2019 - Blog

Morris Konings (28) werkt sinds februari 2017 bij Blauw Utrecht en heeft het in korte tijd weten te schoppen tot bedrijfsleider. Wij vroegen hem naar... Lees verder