FavorFlav.nl over ons kookboek!

30 okt 2018


Favorflav.nl heeft een leuk artikel geschreven over ons kookboek!

door: Emma de Thouars

ZO BOUW JE EEN DIKKE RIJSTTAFEL

Bij Indonesisch eten denk je misschien snel aan kleine toko’s met bakken vol eten. Wie echt een avond uit wil, gaat naar Blauw in Amsterdam of Utrecht. De rijsttafel hier is unreal en je kunt hem van begin tot eind namaken met dit prachtige kookboek.

Lees het hele artikel hier! 

Restaurant Blauw
Waarom zwangere vrouwen op Java vaak roze grapefruit eten
13 nov. 2019 - Blog

Bij restaurant Blauw werkt een bont gezelschap aan getalenteerde mensen met verschillende culturele achtergronden. Het leukste hieraan is dat we altijd weer nieuwe dingen van... Lees verder
Het geheim achter onze verrukkelijke Ayam Rica Rica
1 nov. 2019 - Blog

Vandaag in de schijnwerpers: Ayam Rica Rica! Eén van de best gewaardeerde gerechten van onze authentieke rijsttafels. Als je een liefhebber bent van pittig eten,... Lees verder
Sate Rempah: de smaak van Malang, Indonesië
18 okt. 2019 - Blog

Bij Blauw wordt non-stop geëxperimenteerd met nieuwe smaken en verrassende gerechten. Zo heeft chef Titi in Blauw Amsterdam een nieuwe lekkernij bedacht: Sate Rempah! Geserveerd... Lees verder