FavorFlav.nl over ons kookboek!

30 okt 2018


Favorflav.nl heeft een leuk artikel geschreven over ons kookboek!

door: Emma de Thouars

ZO BOUW JE EEN DIKKE RIJSTTAFEL

Bij Indonesisch eten denk je misschien snel aan kleine toko’s met bakken vol eten. Wie echt een avond uit wil, gaat naar Blauw in Amsterdam of Utrecht. De rijsttafel hier is unreal en je kunt hem van begin tot eind namaken met dit prachtige kookboek.

Lees het hele artikel hier! 

Restaurant Blauw
Drie nieuwe smaken uit het hart van Indonesië bij Blauw
23 jan. 2020 - Blog

Onze chefs hebben een missie: de smaken en belevingen van authentiek en culinair Indonesië naar Nederland halen. Zo heeft Chef Titi weer drie nieuwe smaken... Lees verder
Wegens succes, ook in 2020 sambalworkshops bij Blauw
10 jan. 2020 - Blog

Altijd al willen weten hoe je authentiek Indonesische sambal maakt? Of wil je gewoon je kookkunsten een beetje bijspijkeren? Dat komt goed uit! Wij delen... Lees verder
De smaak van restaurant Blauw in een glas: Gin 7 Rempah
27 dec. 2019 - Blog

Veel mensen kennen ons van onze authentieke rijsttafels. Je zou het onze signature dish kunnen noemen. Hoog tijd om daar ook een echt Blauw-signature drankje... Lees verder