Foodtruck Blauw aanwezig bij Taste of Amsterdam

11 apr 2018


Taste of Amsterdam is het ultieme event voor alle food liefhebbers! Drie dagen lang staat het Amstelpark in Amsterdam in het teken van eten, drinken en entertainment. Uiteraard is ook de foodtruck van Blauw weer aanwezig!

Taste of Amsterdam viert dit jaar van 1 tot 3 juni haar 10e editie. Het Amstelpark wordt dan omgetoverd tot één grote foodmarkt waar Amsterdamse toprestaurants ruim 100 verschillende gerechten bereiden. Extra leuk; er worden verkleinde versies van hun ‘signature dishes’ uit het restaurant geserveerd. Zo kan je diverse gerechten van verschillende restaurants proberen!

 

Foodtruck Blauw

In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een heuse ‘Taste veteraan’. We hebben geen enkele editie gemist en dus zijn we ook dit jaar weer van de partij met onze knalrode foodtruck! Kom jij een heerlijke portie saté bij ons halen?

Taste of Amsterdam:

‘’Al tien jaar is Blauw onderdeel van Taste en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Restaurant Blauw is één van de Taste veteranen waarmee wij niet meer zonder kunnen. Als je de beroemde saté nog niet hebt geproefd dan mag je dit niet missen dit jaar! ‘’

Als gast van Blauw mogen we je trouwens een speciale korting geven. Bestel 2 tickets via deze link en betaal €17,50 ipv €24!

 

Kookworshops

Wat is er nog meer te doen tijdens Taste of Amsterdam 2018? Het smaakvolle event staat natuurlijk in het teken van het proeven van de lekkerste hapjes en drankjes, maar je kunt ook deelnemen aan diverse (kook)workshops. Er zijn internationale top chefs aanwezig, die live demonstraties geven of met hun restaurant op de foodmarkt staan. Dit is de kans om ze te ontmoeten én om van ze te leren!

Er is ook een speciale markt waar ambachtelijke en innovatieve producten worden aangeboden. Je kunt er producten proeven, informatie krijgen en producten kopen om mee naar huis te nemen.

 

Kom jij gezellig langs?
Wil het food festival van 2018 niet missen? Bestel dan direct je tickets via deze link en profiteer van een mooie korting.

 

Meer weten over Taste of Amsterdam 2018?
Bekijk het
Facebookevent of bezoek de website.

 

Restaurant Blauw
Tasty Blauw Spring Experience
23 apr. 2018 - Blog

Would you like to have a nice dinner on a beautiful spring day? At Restaurant Blauw you can enjoy our special spring offer on Mondays,... Read more
Foodtruck Blauw aanwezig bij Taste of Amsterdam
11 apr. 2018 - Blog

Taste of Amsterdam is het ultieme event voor alle food liefhebbers! Drie dagen lang staat het Amstelpark in Amsterdam in het teken van eten, drinken... Read more
Es Tjendol: a tropical delight
9 feb. 2017 - Blog

The tropical wheaters of Indonesia asks for the necessary cooling of with refreshing drinks. One of the most famous of them is Es Tjendol: a... Read more