Chef Otto (8 jaar) maakt 5-sterren dessert bij Blauw Amsterdam

23 dec 2019


Chef Titi van Blauw Amsterdam heeft gisteravond versterking gekregen van nieuw aanstormend talent Otto.

 

Chef Otto

 

Chef Titi: “Dit is Otto, bijna 9 jaar. Een nieuwsgierige jongen. Hij stond een paar keer voor onze keuken, naar ons te kijken. Otto was niet verlengen, hij vroeg wat we aan het doen waren en zei dat hij later een kok wil worden. We waren aan het afsluiten, dus hij mocht even in de keuken komen. Otto keek rond met een grote glimlach. Hij zei dat hij wilde zien hoe zijn toetje gemaakt wordt. Hij had spekkoekijs (Cicipan Manis Dingin) besteld. Ik zei dat hij het zelf mocht maken. Even later liep hij terug naar de tafel om trots aan zijn ouders en zus te vertellen dat hij het zelf had gemaakt.”

 

chef otto maakt spekkoekijs

 

We hebben dit geplaatst met toestemming van Otto en zijn ouders.

Restaurant Blauw
Dit is hoe je onze Sambal Goreng Udang Peteh thuis kunt maken
28 feb. 2020 - Blog

Wij zitten niet op onze recepten en vertellen je graag hoe jij de keuken van Blauw in huis haalt. Vandaag vertellen we je hoe je... Lees verder
Nationale Restaurantweek bij Blauw Utrecht & Blauw Amsterdam
13 feb. 2020 - Blog

Het is bijna weer tijd voor de nationale restaurantweken! Twee keer per jaar vindt het bijzondere evenement plaats. Tijdens deze 2,5 week kun je bij... Lees verder
Drie nieuwe smaken uit het hart van Indonesië bij Blauw
23 jan. 2020 - Blog

Onze chefs hebben een missie: de smaken en belevingen van authentiek en culinair Indonesië naar Nederland halen. Zo heeft Chef Titi weer drie nieuwe smaken... Lees verder