Chef Otto (8 jaar) maakt 5-sterren dessert bij Blauw Amsterdam

23 dec 2019


Chef Titi van Blauw Amsterdam heeft gisteravond versterking gekregen van nieuw aanstormend talent Otto.

 

Chef Otto

 

Chef Titi: “Dit is Otto, bijna 9 jaar. Een nieuwsgierige jongen. Hij stond een paar keer voor onze keuken, naar ons te kijken. Otto was niet verlengen, hij vroeg wat we aan het doen waren en zei dat hij later een kok wil worden. We waren aan het afsluiten, dus hij mocht even in de keuken komen. Otto keek rond met een grote glimlach. Hij zei dat hij wilde zien hoe zijn toetje gemaakt wordt. Hij had spekkoekijs (Cicipan Manis Dingin) besteld. Ik zei dat hij het zelf mocht maken. Even later liep hij terug naar de tafel om trots aan zijn ouders en zus te vertellen dat hij het zelf had gemaakt.”

 

chef otto maakt spekkoekijs

 

We hebben dit geplaatst met toestemming van Otto en zijn ouders.

Restaurant Blauw
Wegens succes, ook in 2020 sambalworkshops bij Blauw
10 jan. 2020 - Blog

Altijd al willen weten hoe je authentiek Indonesische sambal maakt? Of wil je gewoon je kookkunsten een beetje bijspijkeren? Dat komt goed uit! Wij delen... Lees verder
De smaak van restaurant Blauw in een glas: Gin 7 Rempah
27 dec. 2019 - Blog

Veel mensen kennen ons van onze authentieke rijsttafels. Je zou het onze signature dish kunnen noemen. Hoog tijd om daar ook een echt Blauw-signature drankje... Lees verder
Chef Otto (8 jaar) maakt 5-sterren dessert bij Blauw Amsterdam
23 dec. 2019 - Blog

Chef Titi van Blauw Amsterdam heeft gisteravond versterking gekregen van nieuw aanstormend talent Otto.     Chef Titi: "Dit is Otto, bijna 9 jaar. Een... Lees verder