Cheesecake a la BLAUW

4 jan 2018


Maryati Aantjes, bedrijfsleidster bij BLAUW Amsterdam bakt in haar vrije tijd graag taarten. Toen ze een van haar creaties meenam naar BLAUW waren wij verkocht. Na een brainstorm ontstond de cheesecake a la BLAUW. Het resultaat? Een frisse cheesecake met sereh, kokosmelk en een bodem van gember, kokosschaafsel en kokosbiscuit.

Restaurant Blauw
Waarom zwangere vrouwen op Java vaak roze grapefruit eten
13 nov. 2019 - Blog

Bij restaurant Blauw werkt een bont gezelschap aan getalenteerde mensen met verschillende culturele achtergronden. Het leukste hieraan is dat we altijd weer nieuwe dingen van... Lees verder
Het geheim achter onze verrukkelijke Ayam Rica Rica
1 nov. 2019 - Blog

Vandaag in de schijnwerpers: Ayam Rica Rica! Eén van de best gewaardeerde gerechten van onze authentieke rijsttafels. Als je een liefhebber bent van pittig eten,... Lees verder
Sate Rempah: de smaak van Malang, Indonesië
18 okt. 2019 - Blog

Bij Blauw wordt non-stop geëxperimenteerd met nieuwe smaken en verrassende gerechten. Zo heeft chef Titi in Blauw Amsterdam een nieuwe lekkernij bedacht: Sate Rempah! Geserveerd... Lees verder