Restaurant Blauw logo
foodtruck

Blauw op Taste of Amsterdam 2015

6 augustus 2015


Welkom op het festival dat staat voor goede smaak in de breedste zin van het woord. Tienduizenden positieve fijnproevers weten elk jaar weer het Amsterdamse Amstelpark te vinden voor een portie inspiratie, gezelligheid maar natuurlijk vooral de lekkerste gerechten en dranken van het moment. De beste (inter)natio­nale chefs zullen weer live koken en presenteren in de vele restaurants en theaters, kan je je weer verheugen op de meest verrassende ‘signature dishes’, kan je zelf aan de slag onder toeziend oog van een topchef en geniet je, met een bijzonder drankje in de hand, van aanstekelijke muziek van de beste DJ’s. Als je dan ook nog de leukste mensen die je kent meeneemt kan het niet anders dan dat Taste of Amsterdam wederom een groot succes gaat worden voor bezoekers en deelnemers. Wij van Blauw hebben er zin in! Doe je mee?

 

Dé drie ingrediënten voor een driesterren evenement: eten, drinken en Amsterdam. Giet er een chique sausje over, strooi er wat smakelijke chef koks overheen en garneer met gezellig publiek: voilà Taste of Amsterdam, het absolute favoriete evenement! – Foodblogger Goodfoodlove, Kelly Camfferman

 

Kaarten
Om van Taste of Amsterdam te kunnen genieten heb je een kaartje nodig. Kaarten voor Taste worden zowel in de voorverkoop verkocht als aan de deur tijdens het evenement. Een kaartje voor Taste koop je al vanaf €12,00 voor volwassenen inclusief boekingskosten en voor kinderen t/m 16 jaar is er gratis toegang. Je kunt met de toegangskaarten zelf bepalen op welke dag je het evenement bezoekt. Een kaartje is geldig voor 1 van de 4 dagen van 4 tot en met 7 juni 2015 en je mag zelf kiezen welke dag je komt. En weet je wat nu het leuke is? Deelname aan de theaters, proeverijen en Academy for Masterchefs zit bij de prijs van een toegangskaartje inbegrepen!

 

Op het terrein bevinden zich verschillende theaters waar bezoekers optredens kunnen bijwonen, maar ook zelf actief kunnen deelnemen aan verschillende workshops, masterclasses en proeverijen. Een uitstekende gelegenheid voor product presentaties en promotie aan een interessant publiek. In het Taste Theater presenteren bekende chefs zich aan het publiek en geven zij demonstraties om de bezoekers te inspireren, te informeren en te laten proeven. Bezoekers kunnen zelf aan de slag met bijzondere producten tijdens een van de vele workshops die merken organiseren. Verspreid over het terrein is er livemuziek te vinden en bekende DJ’s.

 

Taste of Amsterdam 2015 is geopend van:
Donderdag 4 juni 17:00-23:00
Vrijdag 5 juni 16:00-23:00
Zaterdag 6 juni 12:00-23:00
Zondag 7 juni 12:00-21:00

 

Taste Festivals
Taste of Amsterdam is onderdeel van het internationale culinaire festival “Taste Festivals”. In 2004 vond in Londen de eerste editie van “Taste of” plaats. Intussen zijn er 19 spraak­makende steden rond de wereld waaronder Londen, Sydney, Melbourne, Kaapstad, Auckland, Dublin, Dubai, Milaan en sinds 2009 ook Amsterdam gastheer van dit unieke concept. Taste of Amsterdam is een 4-daags culinair festival in het Amstel­park in Amsterdam. Ruim 25.000 bezoekers kunnen genieten van HET culinaire festival van het jaar. Naast Taste of Amsterdam wordt er ook een winter versie georganiseerd: Taste of Christmas.


Met wie schuif jij vanavond het liefst aan?

Wij nemen je mee op een culinaire reis vol smaaksensaties, dwars door de Indonesisch archipel.

Ontvang een berichtje wanneer we nieuwe gerechten op de menukaart hebben

Spamvrij. We sturen alleen een bericht als we echt iets te vertellen hebben.

restaurant blauw medewerker