Pekingtuin, indonesisch restaurant blauw
Achterkant truck, indonesisch restaurant blauw
Voorkant truck, indonesisch restaurant blauw

BLAUW ON TOUR

Een vlammend rode, speciaal voor de Indonesische keuken ingerichte keuken met moderne apparatuur… op wielen! Blauw komt naar je toe: in onze foodtruck zie je de koks aan het werk. Van crispy Lumpia’s en frisse Gadogado met pindasaus, tot perfect malse Saté Kambing van de grill.

Geef je zintuigen de kost: kijk hoe we met verse producten mooie gerechtjes bereiden, snuif de geuren op van de kruiden en specerijen, en proef de authentieke Indonesische smaken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Blauw’s foodtruck op uw evenement, bedrijfsfeest of verjaardag? Neem dan contact op met Concepts on Location.

In de foodtruck bereiden we een streetfood variant van onze signature dishes. De gerechten kennen invloeden uit verschillende streken in Indonesië en zijn geïnspireerd op het Indonesische streetfood-concept. In de steden in Indonesië zie je op elke hoek van de straat kleine karretjes waar men voor je neus simpele, verse en smaakvolle hapjes bereidt. Heerlijk als snack voor bij een koude Bintang, of te combineren tot een gevarieerde maaltijd.

We maken gebruik van de authentieke recepten en ingrediënten, maar hebben een moderne touch aan onze gerechten gegeven. Ook in onze truck staat service hoog in het vaandel en geven we onze gasten een ultieme culinaire beleving.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor Blauw’s foodtruck op uw evenement, bedrijfsfeest of verjaardag? Neem dan contact op met Concepts on Location.

 

Concepts on Location

Restaurant Blauw werkt samen met Concepts on Location voor de verhuur van de foodtruck. Concepts on Location catert Aziatische concepten zoals poke bowls, sushi, dimsum, burgers en noodles. Vanuit alle hoeken uit Azië presenteren zij de lekkerste gerechtjes: warm of koud, op een stokje of in een bowl, gerold of in een broodje. De Indonesische keuken van Blauw is de perfecte aanvulling aan hun uitgebreide assortiment.
Heeft u interesse in onze foodtruck? Neem contact op met Concepts on Location!