Pekingtuin, indonesisch restaurant blauw
Achterkant truck, indonesisch restaurant blauw
Voorkant truck, indonesisch restaurant blauw

BLAUW ON TOUR

Een vlammend rode, speciaal voor de Indonesische keuken ingerichte keuken met moderne apparatuur… op wielen! Blauw komt naar je toe: in onze nieuwe foodtruck zie je de koks aan het werk. Achter de lavastenen- grill roosteren zij perfect malse sate kambing en in de stoomoven bereiden zij boterzachte vis, terwijl ze groenten voor een knapperige salade staan te hakken…

Geef je zintuigen de kost: kijk hoe we met verse producten mooie gerechtjes bereiden, snuif de geuren op van de kruiden en specerijen, proef de authentieke Indonesische smaken!

In de foodtruck bereiden we een streetfood variant van onze signature dishes. Denk aan de all—time favourite Rendang, op een gestoomd bapao- broodje. Of een frisse, knapperige Salade Pecel met krokant gebakken tempeh. Gestoomde vis met een kruidige bumbu van kemirinoten. En natuurlijk… sate!

De gerechten kennen invloeden uit verschillende streken in Indonesië en zijn geïnspireerd op het Indonesische streetfood-concept. In de steden in Indonesië zie je op elke hoek van de straat kleine karretjes waar men voor je neus simpele, verse en smaakvolle hapjes bereidt. Heerlijk als snack voor bij een koud biertje, of te combineren tot een gevarieerde maaltijd. We maken gebruik van de authentieke recepten en ingrediënten, maar hebben een moderne touch aan onze gerechten gegeven. Ook in onze truck staat service hoog in het vaandel en geven we onze gasten een ultieme culinaire beleving.

Blauw op festivals

Deze zomer toeren we langs verschillende culinaire festivals en evenementen, van Taste Amsterdam tot Lekker Laren. U herkent ons meteen aan de grote, glimmend rode truck. Kijk in de festivalagenda waar we te vinden zijn en kom langs om te genieten van een gezellige sfeer en een diversiteit aan culinaire gerechtjes.