Nieuwsbrief najaar 2015

Wij versturen regelmatig nieuwsbrieven met daarin acties, leuke weetjes en nieuws over Restaurant Blauw naar onze gasten. Wilt u deze nieuwsbrieven ook ontvangen? Schrijf u dan hier in.

Nieuws van Blauw; het laatste nieuws en ontwikkelingen van een modern restaurant met traditionele specialiteiten.

blauw rest header nwsbrf.jpg

nieuwe site image blauw.jpg
 

Kerst bij Blauw: genieten van een speciaal Kerstmenu op 2e Kerstdag

Op Tweede Kerstdag serveren wij in Amsterdam een speciaal Kerstmenu samengesteld door onze kok Hendra Subandrio.
Bekijk het menu hier.Tijdens de feestdagen zijn wij op de volgende dagen geopend:

Amsterdam
Kerstavond: geopend – a la carte menu
1e Kerstdag: gesloten
2e Kerstdag: Kerstmenu – reserveer hier Wij zijn op Oudjaarsdag gesloten.Utrecht
Kerstavond: geopend – a la carte
25 december t/m 1 januari – gesloten
blauw.png
Restaurant Blauw Amsterdam
Amstelveenseweg 158-160
1075 XN AMSTERDAM
t. 020 67 55 000

Restaurant Blauw Utrecht
Springweg 64
3511 VT UTRECHT
t. 030 234 24 63

Nieuwe website Restaurant Blauw

Heeft u hem al bezocht? De nieuwe website van Restaurant Blauw is online.
Kies meteen of u in Amsterdam of Utrecht wilt eten en reserveer snel via de online tool. Volg ons laatste nieuws, bekijk de menukaarten en vind recepten van heerlijke Indonesische gerechten zodat u ook thuis kan genieten. Of lees wat anderen zeggen over Blauw.Ook mobiel of op de tablet is deze site optimaal bereikbaar.Kijk hier >> 
Opnieuw vermelding voor Blauw in Lekker 500

Ook dit jaar is Restaurant Blauw doorgedrongen tot de lijsten van de Lekker 500.
‘De keuken verrast met mooie uitgebalanceerde gerechten’. Lees hier de hele recensie in de Lekker 500.lekker 500.jpg 
Share
Tweet

 

 

Chef Titi maakt als eerste in Nederland Klepontaart!
11 sep. 2019 - Blog

Klepon is super populaire lekkernij afkomstig uit Indonesië. De kleurige suikerbom is een heuse hype in het land en dat laat onze chef Titi zich... Lees verder
"Elk jaar probeer ik terug te gaan naar Indonesië om nieuwe smaken en gerechten te proeven"
28 aug. 2019 - Blog

Hendra Subandrio (33) werkte van december 2013 tot 2017 bij Blauw Amsterdam als chef-kok. Sinds april 2019 is hij terug op het nest, maar dit... Lees verder
''Onze Sambal Badjak gooi ik zelfs na twee jaar nog overal overheen. Die smaak gaat nooit vervelen.''
9 aug. 2019 - Blog

Morris Konings (28) werkt sinds februari 2017 bij Blauw Utrecht en heeft het in korte tijd weten te schoppen tot bedrijfsleider. Wij vroegen hem naar... Lees verder