fbpx

Blauw naar uw (bedrijfs)feest?


De foodtruck is modern uitgerust en biedt diverse mogelijkheden, voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt onze truck mét personeel inhuren en zo uw gasten een fantastische, culinaire beleving schenken. En dat zonder daar zelf zorgen over te hebben!

Vanuit de truck kunnen we een scala aan gerechten serveren: van walking dinner met kleine hapjes, tot een rijsttafelbuffet of een bourgondische proeverij van saté. Onze medewerkers zijn zeer gastvrij en ervaren en bieden uw gasten graag perfecte service. Daardoor onderscheidt Blauw zich: vanuit de foodtruck serveren we niet alleen authentiek Indonesisch eten, maar een totale gastbeleving.

In het kader van de bedrijfskostenregeling kan het interessant zijn om uw bedrijfsfeest op eigen terrein te geven. En wat is er dan leuker dan heerlijke gerechtjes geserveerd te krijgen die vers voor het oog van uw medewerkers of gasten bereid worden? Bekijk het fotoalbum voor een indruk of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken: contactgegevens