Blauw in Sunday Times Travel

Where to eat and drink in Amsterdam?

Bij Blauw! Als het aan Sunday Times Travel ligt!

“Indonesian food is one of the many legacies of the Dutch empire, and Blauw, in Oud Zuid, serves one of the city’s best rijsttafels (“rice tables”), a parade of as many as 20 tiny dishes, including classics such as nasi goreng, satay and sambal. The muted red and dark-wood décor is enlivened by a blown-up vintage family photograph filling an entire wall. Definitely book – this is a popular local hangout for Amsterdammers.”

Dit is hoe je onze Sambal Goreng Udang Peteh thuis kunt maken
28 feb. 2020 - Blog

Wij zitten niet op onze recepten en vertellen je graag hoe jij de keuken van Blauw in huis haalt. Vandaag vertellen we je hoe je... Lees verder
Nationale Restaurantweek bij Blauw Utrecht & Blauw Amsterdam
13 feb. 2020 - Blog

Het is bijna weer tijd voor de nationale restaurantweken! Twee keer per jaar vindt het bijzondere evenement plaats. Tijdens deze 2,5 week kun je bij... Lees verder
Drie nieuwe smaken uit het hart van Indonesië bij Blauw
23 jan. 2020 - Blog

Onze chefs hebben een missie: de smaken en belevingen van authentiek en culinair Indonesië naar Nederland halen. Zo heeft Chef Titi weer drie nieuwe smaken... Lees verder