Blauw in Sunday Times Travel

Where to eat and drink in Amsterdam?

Bij Blauw! Als het aan Sunday Times Travel ligt!

“Indonesian food is one of the many legacies of the Dutch empire, and Blauw, in Oud Zuid, serves one of the city’s best rijsttafels (“rice tables”), a parade of as many as 20 tiny dishes, including classics such as nasi goreng, satay and sambal. The muted red and dark-wood décor is enlivened by a blown-up vintage family photograph filling an entire wall. Definitely book – this is a popular local hangout for Amsterdammers.”

Wegens succes, ook in 2020 sambalworkshops bij Blauw
10 jan. 2020 - Blog

Altijd al willen weten hoe je authentiek Indonesische sambal maakt? Of wil je gewoon je kookkunsten een beetje bijspijkeren? Dat komt goed uit! Wij delen... Lees verder
De smaak van restaurant Blauw in een glas: Gin 7 Rempah
27 dec. 2019 - Blog

Veel mensen kennen ons van onze authentieke rijsttafels. Je zou het onze signature dish kunnen noemen. Hoog tijd om daar ook een echt Blauw-signature drankje... Lees verder
Chef Otto (8 jaar) maakt 5-sterren dessert bij Blauw Amsterdam
23 dec. 2019 - Blog

Chef Titi van Blauw Amsterdam heeft gisteravond versterking gekregen van nieuw aanstormend talent Otto.     Chef Titi: "Dit is Otto, bijna 9 jaar. Een... Lees verder