Blauw in Sunday Times Travel

Where to eat and drink in Amsterdam?

Bij Blauw! Als het aan Sunday Times Travel ligt!

“Indonesian food is one of the many legacies of the Dutch empire, and Blauw, in Oud Zuid, serves one of the city’s best rijsttafels (“rice tables”), a parade of as many as 20 tiny dishes, including classics such as nasi goreng, satay and sambal. The muted red and dark-wood décor is enlivened by a blown-up vintage family photograph filling an entire wall. Definitely book – this is a popular local hangout for Amsterdammers.”

Waarom zwangere vrouwen op Java vaak roze grapefruit eten
13 nov. 2019 - Blog

Bij restaurant Blauw werkt een bont gezelschap aan getalenteerde mensen met verschillende culturele achtergronden. Het leukste hieraan is dat we altijd weer nieuwe dingen van... Lees verder
Het geheim achter onze verrukkelijke Ayam Rica Rica
1 nov. 2019 - Blog

Vandaag in de schijnwerpers: Ayam Rica Rica! Eén van de best gewaardeerde gerechten van onze authentieke rijsttafels. Als je een liefhebber bent van pittig eten,... Lees verder
Sate Rempah: de smaak van Malang, Indonesië
18 okt. 2019 - Blog

Bij Blauw wordt non-stop geëxperimenteerd met nieuwe smaken en verrassende gerechten. Zo heeft chef Titi in Blauw Amsterdam een nieuwe lekkernij bedacht: Sate Rempah! Geserveerd... Lees verder