Blauw in Sunday Times Travel

Where to eat and drink in Amsterdam?

Bij Blauw! Als het aan Sunday Times Travel ligt!

“Indonesian food is one of the many legacies of the Dutch empire, and Blauw, in Oud Zuid, serves one of the city’s best rijsttafels (“rice tables”), a parade of as many as 20 tiny dishes, including classics such as nasi goreng, satay and sambal. The muted red and dark-wood décor is enlivened by a blown-up vintage family photograph filling an entire wall. Definitely book – this is a popular local hangout for Amsterdammers.”

Chef Titi maakt als eerste in Nederland Klepontaart!
11 sep. 2019 - Blog

Klepon is super populaire lekkernij afkomstig uit Indonesië. De kleurige suikerbom is een heuse hype in het land en dat laat onze chef Titi zich... Lees verder
"Elk jaar probeer ik terug te gaan naar Indonesië om nieuwe smaken en gerechten te proeven"
28 aug. 2019 - Blog

Hendra Subandrio (33) werkte van december 2013 tot 2017 bij Blauw Amsterdam als chef-kok. Sinds april 2019 is hij terug op het nest, maar dit... Lees verder
''Onze Sambal Badjak gooi ik zelfs na twee jaar nog overal overheen. Die smaak gaat nooit vervelen.''
9 aug. 2019 - Blog

Morris Konings (28) werkt sinds februari 2017 bij Blauw Utrecht en heeft het in korte tijd weten te schoppen tot bedrijfsleider. Wij vroegen hem naar... Lees verder