BLAUW in de Margiet!

16 jan 2019


”Restaurant Blauw (in Utrecht en Amsterdam) serveert authentiek Indonesische gerechten op een moderne manier. Die frisse aanpak zie
je ook terug in het kookboek dat de koks van Blauw maakten met recepten van alle Indonesische eilanden. Een mooie startpunt voor een culinair avontuur.”

Restaurant Blauw
Restaurant Blauw in JAN Magazine
25 jun. 2019 - Blog

Restaurant Blauw in JAN Magazine Deze maand staat Restaurant Blauw met een mooie vermelding in JAN Magazine. Daarnaast deelt onze Amsterdamse chef-kok Titi Waber haar... Lees verder
'Dag van de Stilte' in Indonesië
5 mrt. 2019 - Blog

Donderdag 7 maart: Dag van de Stilte Nyepi, of ‘De Dag van de Stilte’, is een van de belangrijkste feestdagen op Bali. Op deze dag... Lees verder
BLAUW in de Margiet!
16 jan. 2019 - Blog

''Restaurant Blauw (in Utrecht en Amsterdam) serveert authentiek Indonesische gerechten op een moderne manier. Die frisse aanpak zie je ook terug in het kookboek dat... Lees verder