Blauw bij jou
Opwarm- & bereidingsinstructies
Geachte gast van Restaurant Blauw,
Allereest willen wij u bedanken voor uw bestelling!
De gerechten zijn door ons voorbereid en koud aan u meegegeven of bij u bezorgd, zodat u deze kunt opwarmen en serveren wanneer u dat wilt. Hierbij onze aanwijzingen om van uw diner een succes te maken.
Wij adviseren u gebruik te maken van een heteluchtoven, hierdoor worden de gerechten rustig verwarmd en behouden zij daardoor hun smaak en kwaliteit het beste. U kunt ook de magnetron gebruiken, mits dat niet op vol vermogen wordt gedaan. Gebruik in geen geval een grilloven, onze gerecyclede bakjes kunnen daar niet tegen.
Oven instructies
Voor de streetfood/snacks
Hoofdgerechten in de zwarte bakjes
Saté ayam
De Saté ayam is voorgegaard, waardoor het weinig bereidingstijd nodig heeft.
Saté kambing
De Saté kambing is nog rauw en moet nog gebakken worden.
Magnetron instructies
Ons advies is om de hete lucht oven te gebruiken. Hiermee verwarmt u de producten rustig en behouden ze smaak en kwaliteit.
De magnetron gebruiken is mogelijk, zolang het niet op vol vermogen is.
Gebruik in geen geval een grilloven, onze gerecyclede bakjes kunnen daar niet tegen.
Streetfood/snacks
Gerechten
Allergenen
Heb je een een intolerantie voor bepaalde ingrediënten? Op onze menukaarten die staat precies aangegeven welke allergenen je in welke gerechten kunt aantreffen.
Wij kunnen rekening houden met allergieën en diëten, vraag ernaar bij onze bediening.
Op die manier hoeft een intolerantie geen belemmering te zijn om lekker te kunnen dineren!
Voorkomende allergenen
Hieronder volgt een algemene lijst met de voorkomende allergenen in onze gerechten:
1. GLUTEN (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut)
2. SCHAALDIEREN
3. EIEREN
4. VIS
5. PINDA’S
6. SOJA
7. MELK (inclusief lactose)
8. NOTEN
9. SELDERIJ
10. MOSTERD
11. SESAMZAAD
12. ZWAVELDIOXIDE EN SULFIET
13. LUPINE
14. WEEKDIEREN
Vegeratisch
Vegan
Genoten?
Je helpt ons enorm met een 5-sterren review op Google!
Laat het ons ook weten als we iets beter kunnen doen! Mail je feedback naar ons.