BLAUW – Authentieke Indonesische Gerechten

30 okt 2018


BLAUW – Authentieke Indonesische Gerechten

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan dit kookboek met onze signatuur gerechten zodat iedereen ook thuis van de heerlijke Indonesische keuken van Blauw kan genieten. Verwacht bij het openslaan van dit boek een culinaire tocht door Indonesië!

Indonesisch restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuur gerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediënten. Een gevarieerde verzameling, afkomstig van de vele verschillende eilanden: van kruidige en pittige stoofgerechten tot frisse salades en zoete lekkernijen.

Reis op elke pagina mee – ga ondertussen aan de slag met mooie kruiden en specerijen – en beleef een culinaire tocht door Indonesië. Wat dacht je van Sate Maranggi van ossenhaas of een Laksa met kokos en garnalen? Vis, vlees of vegetarisch: met deze Indonesische recepten delen de koks van Blauw hun liefde voor de vele smaken die het land rijk is.

Het boek is te koop in onze webshop. Kom je liever genieten van de Indonesische keuken? Dan kun je natuurlijk altijd terecht in een van onze Indonesische restaurants in Utrecht of Amsterdam. Reserveer wel even een tafeltje!

 

Restaurant Blauw
Dit is hoe je onze Sambal Goreng Udang Peteh thuis kunt maken
28 feb. 2020 - Blog

Wij zitten niet op onze recepten en vertellen je graag hoe jij de keuken van Blauw in huis haalt. Vandaag vertellen we je hoe je... Lees verder
Nationale Restaurantweek bij Blauw Utrecht & Blauw Amsterdam
13 feb. 2020 - Blog

Het is bijna weer tijd voor de nationale restaurantweken! Twee keer per jaar vindt het bijzondere evenement plaats. Tijdens deze 2,5 week kun je bij... Lees verder
Drie nieuwe smaken uit het hart van Indonesië bij Blauw
23 jan. 2020 - Blog

Onze chefs hebben een missie: de smaken en belevingen van authentiek en culinair Indonesië naar Nederland halen. Zo heeft Chef Titi weer drie nieuwe smaken... Lees verder