Restaurant Blauw logo
Blauw boek

BLAUW – Authentieke Indonesische Gerechten

30 oktober 2018


BLAUW - Authentieke Indonesische Gerechten

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan dit kookboek met onze signatuur gerechten zodat iedereen ook thuis van de heerlijke Indonesische keuken van Blauw kan genieten. Verwacht bij het openslaan van dit boek een culinaire tocht door Indonesië!

 

Indonesisch restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuur gerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediënten. Een gevarieerde verzameling, afkomstig van de vele verschillende eilanden: van kruidige en pittige stoofgerechten tot frisse salades en zoete lekkernijen.

 

Reis op elke pagina mee - ga ondertussen aan de slag met mooie kruiden en specerijen - en beleef een culinaire tocht door Indonesië. Wat dacht je van Sate Maranggi van ossenhaas of een Laksa met kokos en garnalen? Vis, vlees of vegetarisch: met deze Indonesische recepten delen de koks van Blauw hun liefde voor de vele smaken die het land rijk is.

 

Het boek is te koop in onze webshop. Kom je liever genieten van de Indonesische keuken? Dan kun je natuurlijk altijd terecht in een van onze Indonesische restaurants in Utrecht of Amsterdam. Reserveer wel even een tafeltje!

 


Met wie schuif jij vanavond het liefst aan?

Wij nemen je mee op een culinaire reis vol smaaksensaties, dwars door de Indonesisch archipel.

Ontvang een berichtje wanneer we nieuwe gerechten op de menukaart hebben

Spamvrij. We sturen alleen een bericht als we echt iets te vertellen hebben.

restaurant blauw medewerker