Restaurant Blauw logo
foodtruck

Blauw aanwezig bij Taste of Amsterdam

17 april 2018


Taste of Amsterdam is het ultieme event voor alle food liefhebbers! Drie dagen lang staat het Amstelpark in Amsterdam in het teken van eten, drinken en entertainment. Uiteraard is ook Blauw weer aanwezig!

 

Taste of Amsterdam viert dit jaar van 1 tot 3 juni haar 10e editie. Het Amstelpark wordt dan omgetoverd tot één grote foodmarkt waar Amsterdamse toprestaurants ruim 100 verschillende gerechten bereiden. Extra leuk; er worden verkleinde versies van hun ‘signature dishes’ uit het restaurant geserveerd. Zo kan je diverse gerechten van verschillende restaurants proberen!

Blauw

In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een heuse ‘Taste veteraan’. We hebben geen enkele editie gemist en dus zijn we ook dit jaar weer van de partij! Kom jij een heerlijke portie saté bij ons halen?

 

Taste of Amsterdam:

 

‘’Al tien jaar is Blauw onderdeel van Taste en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Restaurant Blauw is één van de Taste veteranen waarmee wij niet meer zonder kunnen. Als je de beroemde saté nog niet hebt geproefd dan mag je dit niet missen dit jaar! ‘’

Kookworshops

Wat is er nog meer te doen tijdens Taste of Amsterdam 2018? Het smaakvolle event staat natuurlijk in het teken van het proeven van de lekkerste hapjes en drankjes, maar je kunt ook deelnemen aan diverse (kook)workshops. Er zijn internationale top chefs aanwezig, die live demonstraties geven of met hun restaurant op de foodmarkt staan. Dit is de kans om ze te ontmoeten én om van ze te leren!

 

Er is ook een speciale markt waar ambachtelijke en innovatieve producten worden aangeboden. Je kunt er producten proeven, informatie krijgen en producten kopen om mee naar huis te nemen.

Kom jij gezellig langs?

Wil het food festival van 2018 niet missen? Bestel dan direct je tickets via deze link.

 

Meer weten over Taste of Amsterdam 2018?
Bekijk het
Facebookevent of bezoek de website.


Met wie schuif jij vanavond het liefst aan?

Wij nemen je mee op een culinaire reis vol smaaksensaties, dwars door de Indonesisch archipel.

Ontvang een berichtje wanneer we nieuwe gerechten op de menukaart hebben

Spamvrij. We sturen alleen een bericht als we echt iets te vertellen hebben.

restaurant blauw medewerker